Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
magdalenka uvařil 25. 5. 2011 17:14 Fazolky s cuketou a rajčatovou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 25. 5. 2011 17:14 Fazolky s cuketou a rajčatovou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 25. 5. 2011 17:14 Fazolky s cuketou a rajčatovou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Rychlý hrníčkový perník na plech: Krásně vláčný, nadýchaný a voňavý moučník hravě zvládne i kuchyňský začátečník