Fazolky s cuketou a rajčatovou šťávou

magdalenka Kuchař: magdalenka

Zeleninová jídla 8 názorů

Suroviny

600 g fazolových lusků (mražené, mohou být i čerstvé)
2 menší cukety (o průměru cca 3 cm)
1 cibule
3 lžíce oleje
3 stroužky česneku
pepř
trochu feferonky (kdo má rád)
150 ml rajčatová šťáva
případně voda
sůl
špetka cukru
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuľu očistíme, pokrájame a dáme na olej speniť.

  2. Po chvíli pridáme pretlačený cesnak, lusky, pokrájanú cuketu - polmesiačiky, paradajkovú šťavu, osolíme, okoreníme, prisladíme podľa chuti. Vodu a paradajkovú šťavu - príp. pretlak pridávame podľa seba.

  3. Kto má rád pikantné, nezabudne na feferónku.

Poznámka

Servírujeme napr.s cestovinami, príp. aj s kúskom mäsa.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolky s cuketou a rajčatovou šťávou

Tématické fráze: ceketa recept kari fazole s cuketou fazole s cuketou fazolové lusky s cuketou fazolové lusky s rajčatovou omáčkou recept s cuketou a fazolemi recepty s rajčatovou šťávou paradajkova štava recept ceketa fazolky recept na rajčatovou s cuketou polévku fazolky recepty rajská polévka s cuketou recept fazolky recept

Zapomněl/a jsem heslo