Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
magdalenka uvařil 15. 6. 2018 10:36 Fazolový salát se šruchou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail liečivá rastlina šrucha zelná - plevel Okomentovat
magdalenka uvařil 15. 6. 2018 10:36 Fazolový salát se šruchou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečené palačinky s tvarohem voní vanilkou a jsou plné rozinek: Takto se dřív připravovaly v restauracích podle ČSN