Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
rebeka uvařila 19. 7. 2012 11:51 Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 19. 7. 2012 11:49 Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 19. 7. 2012 11:48 Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 19. 7. 2012 11:48 Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Celerová pomazánka: Lehce pikantní pomazánku s jemně nakyslou chutí dovede k dokonalosti poctivá domácí majonéza
Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno