Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Olga Urvalkova uvařila 3. 5. 2018 06:55 Francouzské kedlubny (místo brambory) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Olga Urvalkova uvařila 3. 5. 2018 06:55 Francouzské kedlubny (místo brambory) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vychytaná vajíčková pomazánka podle šéfkuchaře Hliněné bašty. Šmrnc jí dodávají kyselé okurky a pár kapek citronové šťávy