Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
Olga Urvalkova uvařila 3. 5. 2018 06:55 Francouzské kedlubny (místo brambory) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Olga Urvalkova uvařila 3. 5. 2018 06:55 Francouzské kedlubny (místo brambory) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava