Francouzské kedlubny (místo brambory)

Olga Urvalkova Kuchařka: Olga Urvalkova

Doba přípravy: 35 minut 2 porce Zeleninová jídla 2 názory

Suroviny

2 kedlubny
1 mrkev
10 ředkviček
150 g uzené kotlety bez kosti
2 vajíčka
100 ml smetany 12%
1 lžíce Podravky (či co máte rádi)
1 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme kedlubny a mrkev, nakrájíme na plátky. Ředkvičky na čtvrtinky. Uzené maso na kostičky.

  2. Vymažeme zapékací misku či remosku, poklademe plátky kedluben, přidáme uzené maso, ředkvičky a mrkev. posypeme kořením, jaké máme rádi.

  3. Zalijeme rozšlehanými vajíčky s mlékem a zapečeme asi 15 minut/220°C.

    Je to jednoduché, lehké a výborné jídlo.

Poznámka

Jakmile se udělá teplo, kedlubny i ředkvičky dřevnatí. Takto se dají zužitkovat i lehce tvrdé :))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Francouzské kedlubny (místo brambory)

Tématické fráze: kedlubny dušené v remosce kedlubnové francouzské kedlubny na smetane low carb kedlubnové francouzské brambory kedlubnoé francouzské brambory jak zuzitkovat kedlubny kedlubna a la brambory kedlubnové francouzské brambory low carb kedlubnové francouzské brambory paleo kedlubny s bramborami ředkvičky místo brambor bramborové kedlubny kedluben bez smetany s bramborem zapeceme kedlubny

Zapomněl/a jsem heslo