Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Bapi17 uvařila 15. 3. 2018 11:12 Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bapi17 uvařila 15. 3. 2018 11:12 Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mikulášské slané dobroty: Křupavé slané tyčky a kytičky z listového těsta, nebo sušenky z křehkého těsta potěší malé i velké