Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
coco-choc uvařila 28. 10. 2009 08:30 Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem 0 0 Zobrazit detail podáváme Okomentovat
coco-choc uvařila 28. 10. 2009 08:30 Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem 0 0 Zobrazit detail s brokolicí Okomentovat
coco-choc uvařila 28. 10. 2009 08:30 Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem 0 0 Zobrazit detail na pánvi Okomentovat
Pěstujeme rajčata: Jak správně zaštipovat zálistky a jak často? Díky jednoduchým radám nás čeká bohatá úroda
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti