Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:30 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:30 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:30 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:29 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:29 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
39 foto Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Jakou mouku dát do kynutých buchet: Cukrář Maršálek radí, která je nejlepší a proč je někdy nutné přidat do těsta tekutinu
Zapečené palačinky na sladko: Výtečné jsou s povidly a drobenkou, nebo s tvarohem a jablky, děti je budou milovat