Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:30 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:30 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:30 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:29 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 6. 2013 05:29 Gnocchi se smetanovou žampionovo-šunkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky