Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
mika59 uvařila 2. 1. 2017 18:59 Gnocchi zapečené s žampiony a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 1. 2017 18:59 Gnocchi zapečené s žampiony a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 1. 2017 18:59 Gnocchi zapečené s žampiony a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 1. 2017 18:59 Gnocchi zapečené s žampiony a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička