Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
chute-sveta.cz uvařila 23. 8. 2015 21:25 Gratinovaný květák se sýrovo-strouhankovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 23. 8. 2015 21:25 Gratinovaný květák se sýrovo-strouhankovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody