Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Recept na nejlepší ořechovou náplň do svatomartinských rohlíčků: Voní medem a rumem a hodí se i do závinu
Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
eva hubova uvařila 6. 12. 2012 19:07 Griliášové kostky ( cukrářská výroba) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 6. 12. 2012 19:07 Griliášové kostky ( cukrářská výroba) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
26 foto Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý
7 foto Tajemství dokonalé postavy Brigitte Bardotové: Slavná herečka odmítá maso a k obědu jí stačí kousek ovoce
Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu