Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
MartiBarti uvařila 2. 3. 2024 17:12 Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 3. 2016 14:18 Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 3. 2016 14:18 Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Prší-li v den Jan Křtitele, louskáme červivé ořechy nesměle,“ říkávalo se. Co dalšího sdělují pranostiky na červen
Falešný španělský ptáček: Stejná chuť jako oblíbená klasika, ale za mnohem kratší dobu. Nic nerolujete, vše jen pokrájíte