Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Ivace64 uvařila 26. 1. 2017 18:48 Gulášový základ s chutí znojemské omáčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 1. 2017 18:48 Gulášový základ s chutí znojemské omáčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jednoduchý dvoubarevný zebra koláč po rozkrojení zaujme vzhledem i chutí. Z jogurtového těsta je navíc krásně vláčný
Jídelní rozmary slavných: Halle Berryová každé ráno pije „neprůstřelnou“ kávu a pochutná si na šťavnatém plátku lososa
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému