Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
sheenaa uvařila 29. 7. 2016 05:47 Hambáče v cuketové placce, zapečené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sheenaa uvařila 29. 7. 2016 05:39 Hambáče v cuketové placce, zapečené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sheenaa uvařila 29. 7. 2016 05:20 Hambáče v cuketové placce, zapečené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sheenaa uvařila 29. 7. 2016 05:20 Hambáče v cuketové placce, zapečené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sheenaa uvařila 29. 7. 2016 05:20 Hambáče v cuketové placce, zapečené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
7 foto Příběh vánoční kolekce: Prodávaly se v Tuzexu a sloužily i jako úplatky. Jednopatrová stávala 48 Kčs
19 foto Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý