Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
aisha uvařila 3. 10. 2013 13:37 Houbové soté na polentovém koláčku s baklažánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 3. 10. 2013 13:37 Houbové soté na polentovém koláčku s baklažánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 3. 10. 2013 13:37 Houbové soté na polentovém koláčku s baklažánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Pečeme s Ivou: Štafetky, náš nejoblíbenější retro zákusek z bílkového sněhu s ořechy a z máslového kávového krému