Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Vareniste.cz uvařila 3. 9. 2015 14:30 Houbový tataráček na dýňové kaši se sýrovým nočkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Dunajské vlny na první pohled vypadají jako obyčejné řezy, když je ale nakrájíte, čeká vás překvapení
Jídelní rozmary slavných: Leonardo DiCaprio bojuje proti konzumaci masa a zbožňuje tyhle kukuřičné placky plněné fazolovou směsí
4 foto Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle