Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Petonka uvařila 24. 11. 2019 22:12 Houstičky obzvláště vypečené 0 0 Zobrazit detail Kynute pečivo Okomentovat
Olga Urvalkova uvařila 28. 12. 2017 19:43 Houstičky obzvláště vypečené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
Fast food zdravě i pro děti: Cuketová pizza, krůtí řízečky i tvarohové knedlíčky malé caparty nadchnou