Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Anna Kocikova uvařila 2. 8. 2017 16:11 Hovězí kližka na cuketě a okurkách z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 2. 8. 2017 16:11 Hovězí kližka na cuketě a okurkách z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
22 foto Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Jídelní rozmary slavných: Filmový Harry Potter, herec Daniel Radcliffe ujíždí na sladkém a miluje jednoduše připravené sushi