Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Vareniste.cz uvařila 14. 4. 2019 12:03 Hovězí kuličky ve sladkokyselé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 14. 4. 2019 12:03 Hovězí kuličky ve sladkokyselé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější