Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
maris uvařila 17. 9. 2013 14:05 Hovězí líčka na dobromysli s houbovým svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 17. 9. 2013 14:05 Hovězí líčka na dobromysli s houbovým svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 17. 9. 2013 14:05 Hovězí líčka na dobromysli s houbovým svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat