Vynikající speciální šumavský bramborák: Přidejte do těsta lovecký salám a už nikdy nebudete chtít jinou verzi
Jak dlouho vydrží zabitý kapr čerstvý? Rybu ihned rozporcujte a uložte do chladu. Dva způsoby prodlouží její trvanlivost
Zdendulka333 uvařila 23. 4. 2015 12:14 Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2012 22:30 Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2012 22:12 Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2012 22:11 Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2012 22:11 Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2012 22:11 Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar
Nejlepší palačinky pod sluncem: Britská šéfkuchařka prozradila fígl, jak dosáhnout dokonalosti. Stačí přidat jednu ingredienci