uvařila 10. 12. 2013 20:05
S nokama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2013 20:05
S nokama
uvařila 10. 12. 2013 20:04
Mouku rozmícháme ve zbytku rajčatové šťávy,provaříme s vydušenou šťávou,přidáme česnek a dochutíme
uvařila 10. 12. 2013 20:04
Plátky naklepeme,nařízneme a okořeníme.Orestujeme špek se zeleninou,přidáme maso,podlijeme a dusíme doměkka
uvařila 10. 12. 2013 20:04
Část použitých surovin
uvařila 10. 12. 2013 20:03
S knedlíkem
uvařila 10. 12. 2013 20:03
Detail
uvařila 10. 12. 2013 20:03
Hovězí plátky(kostky)v zelenině,na rajčatové šťávě
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes
Jak na nejlepší kynuté jahodové knedlíky: Připravené na páře jsou nadýchané a chutnají skvěle, s tvarohem si je zamiluje každý
Jak nejlépe skladovat česnek, aby dlouho vydržel? Připravte si skvělou česnekovou pastu nebo voňavou sůl podle těchto receptů