Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Anna Kocikova uvařila 22. 11. 2019 17:31 Hovězí roštěná na bílém víně a mátě 0 0 Zobrazit detail část použitých surovin Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 22. 11. 2019 17:31 Hovězí roštěná na bílém víně a mátě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zikmund Lucemburský: Syn Karla IV. tak miloval maso, že z toho onemocněl. Lékaři mu doporučili přísnou dietu
Kořeněný horký koktejl Hot Toddy z whisky a medu zahřeje a posílí. Dříve jej lékaři doporučovali dokonce i dětem