„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Už jste jedli šunkoflekozelo? Vylepšená klasika školních jídelen i obědů u babičky chutná skvěle. Prozradíme vám, jak na ni
Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Anna Kocikova uvařila 13. 7. 2023 18:02 Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 7. 2023 18:02 Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 7. 2023 18:02 Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 7. 2023 18:02 Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě
Barončiny řezy: Na vláčný a lehce křupavý moučník je třeba poslední vrstu těsta před strouháním speciálně připravit