Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
bubutop uvařila 29. 7. 2013 13:48 Hraběnčiny řezy s ovocem 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
bubutop uvařila 29. 7. 2013 13:48 Hraběnčiny řezy s ovocem 0 0 Zobrazit detail Hotové řezy Okomentovat
bubutop uvařila 29. 7. 2013 13:48 Hraběnčiny řezy s ovocem 0 0 Zobrazit detail Před upečením Okomentovat