Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
sebena uvařila 3. 6. 2010 19:11 Hruška na červeném víně se zeleným pepřem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 3. 6. 2010 19:11 Hruška na červeném víně se zeleným pepřem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 3. 6. 2010 19:11 Hruška na červeném víně se zeleným pepřem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář