Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
varilamyskakasicku uvařila 27. 10. 2011 13:02 Hruško-jablečník s perníkovou příchutí ke kávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 27. 10. 2011 12:59 Hruško-jablečník s perníkovou příchutí ke kávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 27. 10. 2011 12:53 Hruško-jablečník s perníkovou příchutí ke kávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?