Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
chute-sveta.cz uvařila 14. 9. 2015 20:54 Italské rizoto s kuřecím a karamelizovanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 14. 9. 2015 20:53 Italské rizoto s kuřecím a karamelizovanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nechybí vám na zahradě arónie? Hvězda domácích sirupů se vejde do každé zahrádky a pěstování snadno zvládne i začátečník