Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
veganotic uvařila 10. 9. 2015 14:06 Jahodovo-rebarborový koláč s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 10. 9. 2015 14:06 Jahodovo-rebarborový koláč s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 10. 9. 2015 14:06 Jahodovo-rebarborový koláč s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
7 foto Předpěstování rajčat krok za krokem: Chce to zalévat 3x týdně, větrat i včas semenáče přesadit, pak bude úroda jak víno!