Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Marie Svarcova uvařila 26. 11. 2019 07:15 Játrové knedlíčky do kuřecí i jiné polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 26. 11. 2019 07:15 Játrové knedlíčky do kuřecí i jiné polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
22 foto Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka