Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Danca uvařila 8. 6. 2013 13:12 Jednoduché plundrové těsto se špaldovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 8. 6. 2013 13:12 Jednoduché plundrové těsto se špaldovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 8. 6. 2013 13:11 Jednoduché plundrové těsto se špaldovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dovolená na Slovensku 2023: Ceny jako v Česku, pozor na „vysokohorskou přirážku“. Halušky za 250 Kč překvapí
Jak připravit dokonalou dušenou mrkev: S tímto jednoduchým postupem a třemi přísadami uděláte z obyčejného jídla božské