Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
janatka uvařila 27. 6. 2009 20:30 Jednoduchý jahodový koláč 0 0 Zobrazit detail tak se to povedlo mě, nemám je tak vysoké,ale jsou vynikající Okomentovat
Co jedl Ježíš? Ryby a chleba s olivovým olejem zapíjel červeným vínem, pít čistou vodu bylo nebezpečné
Jak nejlépe opéct brambory? Aby byly krásně křupavé a nadýchané, je potřeba správný typ brambor a vhodný tuk