Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Mirusha uvařila 17. 4. 2013 20:44 Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Želé pivečka kdysi stávala 1 Kčs, dnes vás jedno vyjde na 20 Kč. Děti na nich nejvíc milovaly pěnu
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární