uvařila 17. 4. 2013 22:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2013 22:44
koleno jehněčí, máslo, cibule, česnek, pepř černý, bobkový list, protlak rajčatový, rozmarýn, víno červené suché, vývar drůbeží, celer, mrkev, petržel, sůl, pepř, celer, cibule, brambory, máslo, máslo, mléko, smetana 33%, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
To jste ještě nejedli: Jahodové lasagne vás dostanou do kolen!
Tři druhy cukroví v cukuletu: Tatrankové pracny, hrnečkové kokosky nebo ořechové pusinky zvládne každý
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka