Buchty po ránu: Pusinky s rybízem a růží podle Josefa Maršálka. Nadýchaný sladký recept oživí svatbu i jakoukoliv jinou oslavu
Úplněk ve Štíru: Ten správný čas na očistu těla a duše, na změnu v jídelníčku a celkový restart životního stylu
Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
varilamyskakasicku uvařila 4. 6. 2012 15:23 Jemná pomazánka z filetů ve vaječno-hořčicovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 6. 2012 15:19 Jemná pomazánka z filetů ve vaječno-hořčicovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 6. 2012 15:13 Jemná pomazánka z filetů ve vaječno-hořčicovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 6. 2012 15:13 Jemná pomazánka z filetů ve vaječno-hořčicovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bizarní jídelní výstřelky z historie: Podával se džem z rybího měchýře, vařilo se pivo s kohoutem a pekly se koláče s živými ptáky