Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
suslajda uvařila 17. 12. 2016 19:54 Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak grilovat makrelu? Správně ji nařízněte, naložte na chvíli do bylinkové marinády a grilujte nejprve kůží dolů
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům