Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Katak uvařila 18. 10. 2014 17:42 Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katak uvařila 18. 10. 2014 17:42 Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelňačka na Hrad? Eva Pavlová prozradila recept na oblíbenou polévku generála Pavla. Nechybí v ní slanina, houby ani švestky