Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Popecenicko.cz uvařila 15. 5. 2015 20:12 Kandované jedlé květy: šeřík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Popecenicko.cz uvařila 15. 5. 2015 20:12 Kandované jedlé květy: šeřík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Popecenicko.cz uvařila 15. 5. 2015 20:12 Kandované jedlé květy: šeřík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami