Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
MarcelaPa uvařila 4. 6. 2015 11:09 Kapr na česneku s bramborovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarcelaPa uvařila 4. 6. 2015 11:08 Kapr na česneku s bramborovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarcelaPa uvařila 4. 6. 2015 11:08 Kapr na česneku s bramborovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Doktor Vševěd z pořadu Na lovu přiznal, jak to má s vařením: Špagety nebo knedlíky z pytlíku zvládnu, ale nic velkého nezkouším
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka