Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
marky011 uvařila 15. 2. 2009 21:26 Kapsička s tvarohem a ovocem 0 0 Zobrazit detail skoro již hotovo Okomentovat
marky011 uvařila 15. 2. 2009 21:24 Kapsička s tvarohem a ovocem 0 0 Zobrazit detail příprava Okomentovat
marky011 uvařila 15. 2. 2009 21:22 Kapsička s tvarohem a ovocem 0 0 Zobrazit detail jako malý štrůdlík Okomentovat
6 foto Zelňačka z kuchařky Jiřiny Bohdalové: Voní česnekem a houbami a s klobáskou chutná fantasticky
Pečeme s Ivou: Maličké buchtičky plněné povidlovou náplní vypadají jako visací zámky. S radostí po nich sáhne každé dítě
9 foto Inspekce varuje před šizeným mletým masem: Obsahuje jen 13 % hovězího, může tak pokazit domácí burgery i sekanou