Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
HankaPu uvařila 31. 8. 2009 17:53 Karbanátky na grilu 0 0 Zobrazit detail Karbanátky na grilu Okomentovat
HankaPu uvařila 31. 8. 2009 17:53 Karbanátky na grilu 0 0 Zobrazit detail Karbanátky na grilu Okomentovat
11 foto Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář