Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Bibinka uvařila 23. 11. 2011 17:53 Kaštanové kuličky trochu jinak 0 0 Zobrazit detail obalené v čokoládě... Okomentovat
Bibinka uvařila 23. 11. 2011 17:51 Kaštanové kuličky trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Kaštanové nepečené kuličky Okomentovat
16 foto Pohlreichova svíčková: Zkusili jsme, jak chutná oblíbená omáčka v Café Imperial a jaké zvláštnosti si na hosty „Šéf“ připravil
Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel