Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
JanaDorazinova uvařila 6. 10. 2009 15:28 Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 5. 10. 2009 17:48 Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 5. 10. 2009 17:48 Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 5. 10. 2009 17:47 Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník