Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
isindy uvařila 17. 10. 2010 10:39 Klobásy v bramborovém těstě se zelím a cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 10. 2010 10:39 Klobásy v bramborovém těstě se zelím a cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Příprava na Vánoce: Jak správně pečovat o kovová i plastová vykrajovátka? Pozor na myčku nádobí, mohla by materiál poničit