Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Anna Kocikova uvařila 13. 2. 2018 17:01 Knedlík ve vajíčku trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 2. 2018 17:01 Knedlík ve vajíčku trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 2. 2018 17:01 Knedlík ve vajíčku trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 2. 2018 17:01 Knedlík ve vajíčku trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 2. 2018 17:01 Knedlík ve vajíčku trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 2. 2018 17:01 Knedlík ve vajíčku trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
První republika s Kristinou: Jak na slavnou polévku risi-bisi? Při zahušťování dejte pozor na teplotu!
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku