Staročeský kuthan podle Pepy Nemravy: Lahůdka plná masa, cibule a smetany nadchne vůní, chutí i snadnou přípravou
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
mira1969 uvařil 31. 8. 2023 12:09 Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mira1969 uvařil 31. 8. 2023 12:09 Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 10. 2015 10:50 Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Casimanta uvařil 4. 7. 2009 11:29 Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny vaří: Jak na tvarohové knedlíčky jen jen ze tří surovin? Podle maďarského receptu chutnají skvěle
Jak dlouho vydrží vajíčková pomazánka? Záleží na čerstvosti surovin, lžička oblíbené ingredience trvanlivost prodlouží