Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Angel 666 uvařila 17. 4. 2016 17:11 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:15 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:14 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:14 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:14 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Ledové kaštany dříve stávaly 4 Kčs a byly větší. Co ještě se za 50 let existence slavné cukrovinky změnilo?