Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Angel 666 uvařila 17. 4. 2016 17:11 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:15 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:14 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:14 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 26. 2. 2014 20:14 Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeské zelňáky: Na křupavé slané placky z kysaného zelí a brambor stačí jen pár ingrediencí a jsou snadné na přípravu
Domácí salát Rumcajs podle Ostravskeho Gastrošefa: Poctivá lahůdka plná salámu, zeleniny a výrazného dresinku