Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Hanicka81 uvařila 25. 2. 2023 17:11 Koblihy plněné krémem z mascarpone a pudinku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amarcha uvařila 1. 9. 2021 18:50 Koblihy plněné krémem z mascarpone a pudinku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 1. 2017 22:17 Koblihy plněné krémem z mascarpone a pudinku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 1. 2017 22:17 Koblihy plněné krémem z mascarpone a pudinku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pinsa není pizza: Slaná římská placka je méně kalorická, ale úžasně vláčná, nadýchaná a křupavá, dochucuje se až po upečení
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
11 foto Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad