Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
JanaDorazinova uvařila 13. 4. 2009 20:25 Koktejl z pomeranče a sušených švestek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak si poradit, když vám při pečení chybí náčiní: Formičku nahradí lžička nebo panák, místo válečku poslouží láhev
Mnichovský vepřový řízek je pikantní díky křenu a hořčici. S bramborovým salátem chutná skvěle nejen na Oktoberfestu